Berita dan Perkembangan Terkini

Berita dan Perkembangan Terkini

eKelas-Mac-Kempen-Landing-page-

Kongsikan pendapat anda, best ke belajar guna handphone ni? Lagi senang ke kalau banding baca buku?

Rekod dan hantarkan video jawapan anda menggunakan TikTok, Instagram, Facebook atau Twitter anda sendiri. Senang saja kan?

Ehh, tapi jangan lupa, letakkan #MaxiseKelas tau! Janganlah private kan akaun anda, sebab nanti kami nak tengok juga, hehehe.. 

Lepas tu, video siapa yang paling banyak LIKE atau COMMENT, kami ada hadiah untuk Top 10!

Jom lah rekod atau tuliskan jawapan anda ya!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archives